Book the Singer - Songwriter or Contact to schedule a Lesson #Katoapotiskini
"Όλα όσα είμαστε και όλα όσα κάνουμε #ΚΑΤΩΑΠΟΤΗΣΚΗΝΗ καθορίζουν το πώς είμαστε πάνω στην σκηνή"

MARIANNA SEAS
“ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ”

Το υπέροχα δύσκολο ταξίδι που είχα μέσα στην μουσική βιομηχανία τα τελευταία 15 χρόνια, σίγουρα κατάφερε να με εξελίξει αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα ότι ποτέ δεν με ενθάρρυνε να είμαι ο εαυτός μου.

Κλήθηκα να κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα στην πορεία, και έμεινα για πολύ καιρό εκεί, χαρούμενη που μπορούσα να κάνω τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα, χάνοντας την μεγαλύτερη εικόνα.

Έπρεπε να βρω την φωνή μου, φώναζε από μέσα μου, ξεχείλιζε σαν τις θάλασσες... μου είπε ότι για να είμαι χαρούμενη πρέπει να κάνω αυτό που αγαπάω, αυτό που έχω στην ψυχή μου.

Για αυτό και δημιούργησα το “The Soul Within” project, το οποίο προσωπικά το αντιμετωπίζω σαν ένα Life Project της στιγμής εκείνης που αποφασίζεις να βγεις από τον εαυτό σου για να είσαι ο εαυτός σου, να βγεις από οτιδήποτε δεν είναι αυθεντικό, να μην φοβάσαι και το πιο σημαντικό καθώς συμβαίνουν όλα αυτά, είναι να χαίρεσαι.

Δεν παραμένει τίποτα στην ζωή μας μακροπρόθεσμα αν δεν μας κάνει να χαιρόμαστε. Ευτυχία είναι η απόφαση να κάνεις αυτό που αγαπάς... Και η ίδια αν την ρωτήσεις, δεν ξέρει που θα φτάσεις για να είναι εκεί να σε περιμένει... Μόνο αν την πάρεις μαζί σου θα εμφανιστεί και στο τέρμα.

Καλή διαδρομή.

Ο ΧΡΟΝΟΣ - ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ: Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο χρόνος σου. Υπάρχουν πολλές στάσεις στο μουσικό σου ταξίδι που μπορεί να σε καθυστερήσουν άσκοπα. Έχοντας ένα στόχο, είναι πιο εύκολο να βρεις τα βήματα για να τον κατακτήσεις, αντί απλά να κάνεις βήματα χωρίς να ξέρεις που θέλεις να πάς.

ΕΦΟΔΙΑ: Έχοντας συστηματική επαφή με την μουσική και την μελέτη σου, χτίζεις τις δυνατότητες σου, είσαι σε φόρμα και γίνεσαι συνέχεια καλύτερος στην τεχνική σου, το σώμα σου ανταποκρίνεται στις εντολές που του δίνεις πιο εύκολα, η υπερπροσπάθεια που κατέβαλλες κάποτε, αντικαθίσταται από την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη που σου δίνει η μελέτη σου η οποία σε παραδίδει περήφανα ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ελεύθερο να εκφραστείς βασισμένος στις δυνάμεις σου!

I. ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ

II. ΕΡΜΗΝΕΙΑ

III. ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

IV. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

V. DEMOS

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Να έχεις το υλικό σου οργανωμένο, τους στίχους σου περασμένους σε ντοσιέ, ένα τετράδιο για σημειώσεις, το ρεπερτόριο σου σε λίστα, ένα usb stick για όποτε χρειαστεί, να μεταφέρεις αρχεία και μουσική, το μικρόφωνο σου, πλήκτρα για μελέτη και γιατί όχι κάποιο αξιοπρεπές μουσικό πρόγραμμα για να ηχογραφείς τα φωνητικά σου, να δημιουργείς ή και να παρακολουθείς την εξέλιξη σου.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Η πράξη της συνέπειας είναι πάντα πράξη σεβασμού προς τους γύρω μας, συναδέλφους και συνεργάτες. Η μουσική ακριβώς επειδή προϋποθέτει ομαδικότητα, μας διδάσκει καινούριους τρόπους συμπεριφοράς, μας διδάσκει την ευγένεια, την παρατήρηση, την κατανόηση και την ενσωμάτωση.

ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ - ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Τα πεδία που πρέπει να καλυφθούν είναι πολλά, ακόμη περισσότερα και ίσως και ατελείωτα στην πορεία. Να θυμάσαι, φτάνεις πάντα μέχρι εκεί που θέλεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου, τους στόχους σου και την διαφορετικότητα σου.
Μόνο αν πιστέψεις πολύ σε μια ιδέα μπορείς να την κάνεις "μεγάλη"

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Μαζί θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε το ρεπερτόριο, να κινηθούμε σωστά και ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες που υπάρχουν.
Να κάνουμε σύμμαχο το σώμα μας και να γνωρίζουμε τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να εργάζεται προς όφελος μας, να παραμένουμε χαλαροί αλλά παράλληλα να είμαστε και σε ετοιμότητα.
Να δουλέψουμε πάνω στο άγχος της σκηνής και της έκθεσης, ακόμη και πάνω στο άγχος της ηχογράφησης.
Να έχουμε καλό έλεγχο της αναπνοής μας, ευλυγισία, γυρίσματα.
Να βελτιώσουμε την παρουσία μας στην σκηνή.
Να δουλέψουμε τις ερμηνευτικές μας ικανότητες.
Ανάλυση στίχου.
Practice πάνω στο κάθε κομμάτι επιλογής.
Προφορά.
Άρθρωση.
Μεταφορά συναισθήματος.
Προσωπικός ήχος.
Οι αδυναμίες σου συνήθως είναι αυτές που σε βοηθούν να βρεις το προσωπικό στοιχείο που θα σε χαρακτηρίσει
Γνωρίζοντας την επίδραση που μπορούν να έχουν στην ανάπτυξη μας τα παραπάνω, μετά από αρκετή μελέτη, πολύ σεβασμό και ένα χρόνο πρακτική, δημιούργησα 3 διαφορετικούς τύπους συνεδριών.

OCEANA SESSION

Η πρώτη πλατφόρμα είναι η "OCEANA". Έχει συγκεκριμένη δομή και λογική και είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει από το σώμα, την χαλάρωση, περνάει από το μυαλό, την φαντασία, την προσωπικότητα και καταλήγει στην φωνή. Η διαδικασία γίνεται με χαλαρότητα εφόσον υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να εστιάσουμε στο κάθε κομμάτι των ασκήσεων, του παιχνιδιού και της ανακάλυψης του ωκεανού.

KISSA SESSION

Η δεύτερη πλατφόρμα είναι η "KISSA". Το όνομα της είναι αιγυπτιακής προέλευσης και σημαίνει “sister of twins” μιας και η Kissa ουσιαστικά είναι το δίδυμο αδερφάκι της Oceana γιατί συμπεριλαμβάνει τις ίδιες δραστηριότητες με εκείνη απλά σε πιο συμπιεσμένο χρόνο.

MESI SESSION

Η τρίτη πλατφόρμα λέγεται "MESI", επίσης αιγυπτιακής προέλευσης όνομα και σημαίνει «νερό». Σε αυτό τον τύπο συνεδρίας συγκεντρωνόμαστε περισσότερο στην κύρια εργασία που πρέπει να κάνουμε παρέα, όποια κι αν είναι αυτή. Δουλεύουμε επί μέρους πάνω στο τραγούδι και τις ανάγκες που προκύπτουν και επειδή ο χρόνος σε αυτή την περίπτωση κυλάει σαν νερό... προτείνεται να έχει προηγηθεί ζέσταμα από το σπίτι πριν τη συνεδρία.

THE HORUS SESSION

Τέλος υπάρχει μια προαιρετική συνεδρία. η οποία ουσιαστικά είναι η διαδικασία ηχογράφησης DEMO. Ηχογραφούμε οτιδήποτε έχει δουλευτεί καλά μεταξύ μας έχοντας βρει το κατάλληλο instrumental track, ελέγχουμε την πρόοδο μας, επισημαίνουμε tips όσο αφορά την όλη διαδικασία του recording και επιπλέον έχουμε ένα ηχογράφημα στο προσωπικό μας αρχείο.
Διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά

OCEANA

1)ΣΩΜΑ
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
STRETCHING
ΖΕΣΤΑΜΑ

2)ΑΝΑΠΝΟΗ

3)ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΡΥΘΜΟΣ
ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

4)ΧΟΡΟΣ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
ΞΥΠΝΗΜΑ

5)VOCAL WARM UP

6)ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΑΝΑΛΥΣΗ
PRACTICE

7)ΕΡΜΗΝΕΙΑ
ΠΡΟΦΟΡΑ
ΑΡΘΡΩΣΗ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΧΟΥ
Διάρκεια 1 ώρα

KISSA

1)ΣΩΜΑ
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
STRETCHING
ΖΕΣΤΑΜΑ

2)ΑΝΑΠΝΟΗ

3)ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΡΥΘΜΟΣ
ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

4)ΧΟΡΟΣ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
ΞΥΠΝΗΜΑ

5)VOCAL WARM UP

6)ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΑΝΑΛΥΣΗ
PRACTICE

7)ΕΡΜΗΝΕΙΑ
ΠΡΟΦΟΡΑ
ΑΡΘΡΩΣΗ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΧΟΥ
Διάρκεια 45 λεπτά

MESI

1)ΣΩΜΑ
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
ΑΝΑΠΝΟΗ
ΞΥΠΝΗΜΑ

2)VOCAL WARM UP EXPRESS

3)ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΑΝΑΛΥΣΗ
PRACTICE

4)ΕΡΜΗΝΕΙΑ
ΠΡΟΦΟΡΑ
ΑΡΘΡΩΣΗ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΧΟΥ
Διάρκεια 2 ώρες

THE HORUS

1)ΣΩΜΑ
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
STRETCHING
ΖΕΣΤΑΜΑ

2)ΑΝΑΠΝΟΗ

3) POWER VOCAL WARM UP

4) PRACTICE (FINAL TIPS)

5) RECORDING PROCESS

Η τελικη ηχογράφηση παραδίδεται μετά από μερικές μέρες ή στο επόμενο session.

Oι συνεδρίες συνδυάζονται μεταξύ τους όπως θέλουμε. Mπορούμε να επιλέξουμε και μαζί τον συνδυασμό. Tο ιδανικό είναι να γίνονται 4 συνεδρίες το μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν γίνεται ουσιαστική μελέτη και με συνέπεια στο σπίτι. Οι συνεδρίες θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και 3 φορές ή και 2 φορές το μήνα.

Και επειδή το καινούριο προσφέρει πάντα χαρά γιατί να μην δημιουργήσουμε ακόμη μια πλατφόρμα ραμμένη ακριβώς επάνω μας.

Let's Connect

© 2017 Mariannaseas.com All Rights Reserved.
Marianna Seas Singer - Songwriter.
Based in Athens, Greece.
© 2017